• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Події
  • Новини
  • Виховна година до Дня Гідності та Свободи «Наш дух не зламати, свободу не вбити!»

Виховна година до Дня Гідності та Свободи «Наш дух не зламати, свободу не вбити!»

2016-11-22

/Files/images/революція гідності.JPG

Саме під таким гаслом 22 листопада у Плосківській ЗОШ І-ІІ ст. відбулася лінійка до Дня Гідності та Свободи, яке підготували учні 8 класу та педагоги Т.І. Хомедюк, Ю.П. Женевська.

Уся шкільна громада зібралася, щоб в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний, цивілізований час ХХІ ст. Адже всі ми стали сучасниками ще однієї масової трагедії і водночас пам’ятної події для нашої країни. Ще довго-довго, з покоління в покоління будуть передаватися спогади про тих, хто залишив життя земне 2013-2014 рр.

Дякуємо за присутність Шатнік Н., мамі героя України, Накидалюка Петра, який загинув, беручи участь у проведенні АТО, але в період Революції гідності був її активним учасником. Завдяки таким людям, як Петро, Україна прокидається і відновлюється і дай Бог, щоб всі це пам’ятали.

Ще раз: слава тим, хто своїм життям пожертвував за волю України, слава Небесній Сотні, слава лікарям, які самовіддано рятували життя революціонерів, слава всім українцям, які боролись за Незалежність України.

Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi