• Розмір шрифту:
  • A+
  • А
  • A-
Плосківська гімназія імені Петра Накидалюка Тараканівської сільської ради
picture one picture two picture three picture four

Заклад освіти у 2023-2024 навчальному році здійснює освітній процес за інституційною (дистанційною, змішаною та очною) та індивідуальною формами здобуття освіти.

До уваги батьків майбутніх першокласників!!! З 10 квітня заклад освіти здійснює прийом документів. Ознайомитись з правилами прийому, порядком зарахування та територією обслуговування можна тут

https://playmath.gioschool.com/#format-section Освітній проєкт для вивчення математики в ігровій формі для школярів 5-9 класів!!! Навчайся, грай та отримуй призи!! Топ - 10 гравців отримають планшети, Топ - 50 - подарунки. Реєстрацію здійснюють батьки. Наразі навчання повністю безкоштовне!!!

https://osvita.diia.gov.ua/ - в "Дії" оновлено та доповнено вкладку НАВЧАННЯ, в ній вміщено освітні серіали, гайди, подкасти та корисні посилання

ПОДАРУНОК НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО СПРЯМУВАННЯ

У рамках обласної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання у Рівненській області на 2021-2025 роки втілено проєкт Рівненського обласного молодіжного пластового вишкільного центру «Однострій і символіка ЗСУ: історія і сучасність». Завдяки копіткій праці фахівців вдалося повністю позбутися радянського відбитка, натомість розроблено та впроваджено сучасну військову символіку з врахуванням української ідентичності та усіх етапів розвитку нашого війська.

За сприяння голови Рівненської обласної ради Сергія Юрійовича КОНДРАЧУКА, з ініціативи заступника керуючого справами виконавчого апарату обласної ради – керівника секретаріату, депутата Дубенської районної ради Сергія Миколайовича ГАВРИЛЮКА, у присутності сільського старости Тараса Вікторовича СМАЛЮХА та депутата Дубенської районної ради Валерія Леонідовича НАЙДЮКА 30.01.2022 року Плосківська гімназія імені Петра НАКИДАЛЮКА отримала подарунок – 18 плакатів «Однострій і символіка ЗСУ: історія і сучасність». На плакатах міститься інформація про однострої, знаки розрізнення, погони нашого війська, а також про історичне підґрунтя символіки ЗСУ.

«Ці плакати стануть доречними наочними посібниками під час викладання історії... Адже таке наочне приладдя вкрай важливе - особливо ж у контексті сьогодення» (Сергій КОНДРАЧУК).

Щиро дякуємо!

Людмила ВАЛЬЧУК, директор гімназії

/Files/images/ПЛАКАТИ 2.jpg



/Files/images/ПЛАКАТИ 1.jpg

- https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov

Реєструйтесь на курси Всеукраїнської школи онлайн перейшовши за посиланням - https://lms.e-school.net.ua/register?next=%2F

Історична подія навчального закладу!!!

За сприяння депутатів Дубенської районної ради Сергія Миколайовича Гаврилюка, Валерія Леонідовича Найдюка та сільського старости Тараса Вікторовича Смалюха Плосківському закладу освіти присвоєно звання імені героя Петра Накидалюка (рішення сесії Тараканівської сільської ради восьмого скликання від 15.07.2021 року № 503).
Напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника і захисниці України, Дня козацтва, а саме 08. 10. 2021 року, нам вручили виготовлені печатку, штамп, вивіску назви закладу! Плосківській гімназії присвоєно ім'я загиблого бійця окремого спецпризначення Нацгвардії "Азов" Петра Накидалюка .
Механізм перейменування навчального закладу дуже важкий. І тут нам на допомогу прийшли депутати Дубенської районної ради. Вони були одними із головних наполегливих ініціаторів. Завдяки їм процес було запущено. Пізніше було обговорення у педагогічнму колективі закладу освіти, який підтримав цю ініціативу.
Ми впевнені, що наша гімназія гідна носити ім’я Героя. Петро Накидалюк віддав своє життя за кожного з нас, щоб ми могли жити, працювати і навчатися. Він віддав найцінніше, що мав. І наш моральний обов’язок – ніколи не забувати Петра, завжди пам’ятати цю світлу людину. Бо герої не вмирають, доки їх пам’ятають.
Низький уклін мамі героя Нілі Шатнік , яка, втративши свого сина, залишилась ніжною та чутливою жінкою. Вона завжди приходить на наші запрошення до закладу освіти, відвідує всі заходи, які ми організовуємо в пам’ять про Петра , цікавиться життям школи, ділиться своїми почуттями.
Нагадаємо, 24-річний боєць полку "Азов" загинув 11 березня 2015 року в районі Маріуполя під час виконання бойового завдання.

Слава Україні!

Героям Слава!


ДЯКУЄМО ЗА ТУРБОТУ ТА ДОПОМОГУ!

Є люди, як сонце, які освітлюють день промінчиками своєї душі, творячи добро – добро для кожного, добро для всіх, добро для своєї громади, добро для українського народу в цілому. Таких людей називають доброчинцями¸ благодійниками, меценатами, а ще – спонсорами (більш сучасна назва).

Дуже приємно, що в наш нелегкий для всієї України час є такі люди, які готові прийти на допомогу іншим, і роблять це безкорисливо та від щирого серця. У народі кажуть: «Добра людина – щаслива людина». Тож нехай добрі справи повертаються їм сторицею!

Не секрет, що кожен шкільний колектив впевненіше стоїть на ногах, коли поряд є надійні друзі і безкорисливі помічники. Багато років поспіль Плосківський заклад освіти (нині Плосківська гімназія імені Петра Накидалюка) пишається співпрацею з СВК ім. Лесі Українки, впродовж багатьох років надходила дієва та матеріальна спонсорська підтримка від батьків здобувачів освіти закладу. У 2021 році ми, учасники освітнього процесу, також отримали відчутну благодійну допомогу у створенні комфорту та затишку, безперебійного функціонування закладу від наших меценатів, а саме: голови СВК імені Лесі Українки Олега Володимировича МЕТКОГО та виконавчого директора цього ж господарства Олега Івановича ПАЩУКА, від батьків здобувачів освіти (допомога у підготовці закладу до нового навчального року тощо), від жительки с. Плоска Емілії Степанівни МЕЛЬНИЧУК (меблева стінка в кабінет математики); від депутатів Дубенської районної ради Сергія Миколайовича ГАВРИЛЮКА та Валерія Леонідовича НАЙДЮКА (сприяння у присвоєнні закладу освіти імені героя Петра Накидалюка), від сільського старости Тараса Вікторовича СМАЛЮХА (допомога у вирішенні поточних проблемних питань закладу тощо).

Адміністрація гімназії, учнівський та педагогічний колективи висловлюють щиру подяку нашим спонсорам за підтримку і допомогу. Від усього серця бажаємо Вам, дорогі наші благодійники, міцного здоров'я, миру, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку, успіхів в усіх Ваших справах, рясних Божиих благословень Вам і Вашим родинам! Низький уклін вам за Вашу самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю!


/Files/images/Копия Изображение 124.jpg

Раді вітати Вас на сайті нашого освітнього закладу!

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Червень 2023 Наступна
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930