• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ГЕРОЇ ВІДДАЛИ ЖИТТЯ, ЩОБ МИ МОГЛИ ГІДНО ЖИТИ

ГЕРОЇ ВІДДАЛИ ЖИТТЯ, ЩОБ МИ МОГЛИ ГІДНО ЖИТИ

2020-03-11

11березня у Плосківській ЗОШ І-ІІст відбувся вечір - реквієм

'' Герої віддали життя, щоб ми могли гідно жити ''. ВЕЧІР-РЕКВІЄМ був приурочений тим, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішніх днів, спить у незнанних та безіменних могилах. Цвіту нашого народу, його славним синам і донька, які у розквіті сил віддали свою молодість і найдорожче- життя. Пам’яті Небесної Сотні, пам’яті земляків загиблих в зоні АТО/ООС, та п'ятої річниці пам'яті односельчан, які віддали життя за цілісність і незалежність України Петра Полицяка і Петра Накидалюка.

На вечорі-реквієм були присутні гості Віра Миколаївна Полицяк - мама Петра Полицяка, Ніла Олексіївна Шатнік - мама Петра Накидалюка, військові побратими-Володимир Тодор та Назар Ткачук, Ірина Анатоліївна Кружайло- заступник голови Дубенської районної державної адміністрації, Віктор Володимирович Джурик- депутат Дубенської районної ради, Лідія Степанівна Білик-начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Дубенської районної державної адміністрації, Борис Олегович Кочубей - сільський голова с. Плоска, Тарас Вікторович Смалюх - секретар сільської ради с. Плоска.

Ми повинні пам'ятати про наших Героїв, бо Герої полягла за нас, за щасливе майбутнє наших дітей відстоюючи гідність, соціальну справедливість. Вони вірили - у перемогу добра над злом, правди - над неправдою та кривдою. Надією - на краще майбутнє для своєї рідної землі. Любов'ю - до України, справжніми синами якої вони були , є і будуть.

Емоційною кульмінацією вечора- реквієм став флешмоб ''АНГЕЛИ--ГЕРОЇ УКРАЇНИ''.

Кiлькiсть переглядiв: 164

Коментарi