Небесна Сотня

2020-02-20

/Files/images/vayber_my/original-2577264234.jpg

У ці дні вкотре переживаємо події Майдану -2014 та війни на Сході України. Згадуємо наших земляків, які віддали своє життя за нас. Вже вкотре мелодія “Плине кача…” зворушує наші серця. Особливо гостро відчувається біль земляків, хто втратив своїх близьких – новітніх Героїв Дубенщини . Вони віддали своє життя за Україну, за гідне життя українців, за кращу долю своїх дітей та онуків, усіх наступних поколінь. Але вони не померли – перейшли на небо. Вони згори споглядають за нами, підтримують наші добрі справи, допомагають їх здійснити і вічно житимуть у наших серцях. Життя 22-річного Петра Полицяка забрав донецький аеропорт. Воїн у складі групи бійців 80-ої аеромобільної бригади до останнього бився у новому терміналі аеропорту. 20 січня хлопець востаннє вийшов на зв’язок з рідними. Після того від нього не було вістей. І ось майже через місяць мати отримала страшну звістку: тіло її сина лежить у морзі Дніпропетровська.

Рідні поїхали в Дніпропетровськ і 20 лютого тіло Героя привезли до Борбина. Поховали якраз у той час, коли в Дубні проходив реквієм за загиблими героями Небесної Сотні.

20 лютого День пам'яті Героїв Небесної Сотні і 5 років від того дня, як Україна втратила ще одного свого сина – світлого чоловіка, мученика Петра Полицяка. Хай з Богом спочиває.

Наш обов’язок не забути всіх тих, хто поклав свої душі й тіла за наше мирне життя.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ, ПОКИ ЖИВЕ ПАМ'ЯТЬ ПРО НИХ!!!

Небесна Сотня- ГЕРОЇ незборені,

Найкращі, найвідважніші сини,

Яскравим сяйвом в небі засвітились,

Щоб інші мріяли, любили і жили…

Кiлькiсть переглядiв: 198

Коментарi